Hof te Puttens, Taste Off… & Jurgen van Hauwermeiren stellen voor:
Week van de Smaak
“half om half“
Vrijdag 08 november 2024 om 19u stipt !!
(plaatsen zijn beperkt, schrijf tijdig in!)
Menu
Een kijkje achter de schermen…
Aperitief in de keuken en hapjes die je zelf kan maken!
Amuse
Crème brûlée | Epoisse de Bourgogne
Fish & chips 3.0 | zeebrasem | broccoli | Foccacia crouton
Gerookte paling | Oosters gelakt | blini | mozzarella | wasabi | Roquefort praline
Ravioli
consommé | bonito vlokken | ganzenlever | bruine beukenzwam | eendenborst
Kalfsfilet
Surf & turf | oesterzwam | hanekam | grijze Noordzee garnalen | amandelkroketje
Kaas dessert
keldergerijpt door Michel van Tricht
appelsorbet | zoet gezel | notenbrood
Hazelnoot
panna cotta |koffie crumble | frambozengelei |
Baileys Madagascar origine chocolade ijs | fleur de sel | Old Pulteney Single malt whisky 12y
Prijs 5-gangenmenu met workshops: 79 € pp.
Start gin degustatie 19:00 stipt – banket 19:45!
Gin degustatie en 2 dessert whisky’s gratis aangeboden.
Aangepaste wijnen: 34€ pp. / Bob: 18€ pp. (tot en met de hoofdschotel)
Graag een glaasje Madeira 5y – 9 / Madeira 12 y 13.5 of een glaasje dessertwijn: 8.
Of keuze aan de kaart.