Herfstmenu
Geserveerd op za & zo van 26 oktober tot en met 17 november.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.
Amuse
_____
Tapasbord als smaakmaker
_____
Voorgerechten
Buikspek 67°C – 17u
Sint-Jacobsvrucht | sambaizu | bruine beukenzwam | zeekraal
Of
Ganzenlever
Wortel-gember velouté | passievrucht | kokosmelk | sinaasappel
_____
Hoofdgerechten
Hertenkalfnootjes | sterappel | wilde veenbes | woudchampignons |
witloof | poivradesaus | amandelkroketten
Of
Koolvishaas | boschampignons | knolselder l pata negra | kalfsjus
_____
Assortiment kazen
(supplement 14 pp – i.p.v. dessert 8 pp)
Keldergerijpte kazen door Michel van Tricht |
appelsorbet | zoet gezel | notenbrood
_____
Desserten
Peer
Seedboost | yoghurt crème (boerderij ‘De Gelder – Uitbergen’ | gel van appelsien | Rooibos ijs
Of
Hazelnoot
panna cotta | koffie crumble | frambozengelei | Baileys | bladgoud
Madagascar origine chocolade ijs | fleur de sel | Old Pulteney Single malt whisky 12y
Prijs 4-gangen menu met amuse: 73 pp
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Aangepaste wijnen (tot en met het hoofdgerecht) – 34 pp of 18 pp Bob
Madeira 5y – 9 pp | Madeira 12y – 13.5 | dessertwijn – 8 pp
wijnkeuze aan de kaart