Marktmenu

Voorjaarsmenu

Geserveerd van 22 februari tot en met 30 maart 2025.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.

Amuse

_____

Tapasbord als smaakmaker

_____

Voorgerechten
Roodbaars
pancetta | spinazie | Noilly Prat | bieslookolie

Of

Argentijnse scampi
bloemkool | mango curry | ponzu | ananas | citroengel
_____

Hoofdgerechten
Kalfsfilet 58°
pastinaak | spruitjes | Breydelspek | witloof | Tierenteyn mosterd

Of

Skreihaas
kritharaki | tomaat | courgette | aubergine | saffraansaus

_____

Assortiment kazen
(supplement 14 pp – i.p.v. dessert 8 pp)
Keldergerijpte kazen door Michel van Tricht |
appelsorbet | zoet gezel | notenbrood

_____

Desserten
Mango
compote van ananas | sorbet van yoghurt (boerderij De Gelder) | basilicum | campari

Of

Sinaasappel & chocolade
gel van bloedsinaas | chocolade | panna cotta | sponge cake | macaron

Kindermenu’s zijn steeds beschikbaar

Prijs 4-gangen menu: 75 pp
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Aangepaste wijnen (tot en met het hoofdgerecht) – 38 pp of 20 pp Bob-formule (halve glazen)
Aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – 32 pp
Madeira 5y – 9 pp | Madeira 12y – 13.5 | dessertwijn – 8 pp
Of wijnkeuze aan de kaart