KerstdagMenu
Geserveerd op kerstdagmiddag 25 december 2024 – vanaf 12u30
Reservatie is noodzakelijk!
(te bestellen voor heel de tafel)
Amuse
Crème brulé | Epoisse de Bourgogne
Bisque van Noordzee garnalen | room | Cognac
Tapasbord als smaakmaker
Tonijn | ganzenlever | mierikswortel | yuzu | wasabi furikake
Ceviche nobashi | gember | appel | crunch
Tartaar Hereford | bavarois pickles | sesam cracker | micro leaves
–
Kreeft – Sint-Jacobsvrucht
bimi | aardappel-karnemelk | zeewier | rode curry
–
Sorbet van ananas
gember | citrusfruit
–
Hertenkalfnootjes
sterappeltjes | wilde veenbessen | witloof uit de volle grond (boerderij Groenselhof, Lokeren) | boschampignons | amandelkroketjes | poivradesaus met oude cognac
–
Kaas
een uitgekozen assortimentje kazen, gerijpt in de kelder van Michel Van Tricht;
opgediend met garnituur en notenbrood met rozijntjes
~ supplement van 14 pp ~
–
Kerstdessert
Hazelnoot
panna cotta | koffie crumble | frambozengelei | Baileys | bladgoud
Madagascar origine chocolade ijs | fleur de sel | Old Pulteney Single malt whisky 12y
֍֍֍
Prijs Kerstdag 6-gangenmenu – 88€ p.p.
Wijnen
aangepaste wijnen – 38 pp – Bob Versie – 20 pp
Madeira 5y – 9 pp | Madeira 12y – 13.5 pp | dessertwijn – 8 pp
wijnkeuze aan de kaart.
De tafels zijn beperkt daar wij geen volle bezetting opteren, maar eerder voor comfort en ruimte gaan om jullie in alle nodige luxe te kunnen ontvangen.
www.hofteputtens.be 053 80 51 30 info@hofteputtens.be