Private dining experience
– Voorjaarsdegustatiemenu –

Geserveerd op vrijdag van 21 februari tot en met 28 maart 2025.
Deze menu wordt enkel geserveerd op vrijdagavond.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.
Amuse ✓
_____
Tonijn
ganzenlever | mierikswortel | Klaverlochtingkaas |
yuzu | regendrup tomaatjes | wasabi furikake
_____
Zalm ✓
citroengras | kefir | haring kaviaar | viooltje
_____
Sint-Jacobsvrucht ✓
vanille | grondwitloof (Groenselof, Lokeren) | wortel | gember
_____
Roodbaars
pancetta | spinazie | Noilly Prat | bieslookolie
_____
Argentijnse scampi ✓
bloemkool | mango curry | ponzu | ananas | citroengel
_____
Hoofdgerechten ✓
Kalfsfilet 58° | pastinaak | spruitjes | Breydelspek | witloof | Tierenteyn mosterd
of
Skreihaas | kritharaki | tomaat | courgette | aubergine | saffraansaus
_____
Pré-dessert ✓
Mango
compote van ananas | sorbet van yoghurt (boerderij De Gelder) | basilicum | campari
_____
Dessert ✓
Sinaasappel & chocolade
gel van bloedsinaas | chocolade | panna cotta | sponge cake | macaron
Prijs 6-gangenmenu ✓: 89 pp
Prijs 8-gangenmenu: 105 pp
Aangepaste wijnen 8-gangenmenu (tot en met het hoofdgerecht) – 48 pp
of 26 pp Bob-formule (halve glazen)
aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – 42 pp
Madeira 5y – 9 pp | Madeira 12y – 13.5 | dessertwijn – 8 pp
Aangepaste wijnen 6-gangenmenu (tot en met het hoofdgerecht) – 42 pp
of 22 pp Bob-formule (halve glazen)
aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – 36 pp
Madeira 5y – 9 pp | Madeira 12y – 13.5 | dessertwijn – 8 pp
Of wijnkeuze aan de kaart