Valentijn menu

VALENTIJN MENU
(te bestellen voor de hele tafel)
Geserveerd op 14 (enkel s’avonds), 17 & 18 februari 2018.

 

Tapas van hartige hapjes:
Oosterse lasagne van verse tonijn, pompelmoes en Loonse stroop.
Capuccino van pastinaakwortel.
Zuid Afrikaanse boboti met krenten, abricozenjam en limoen.
In de oven gebakken Neteling, spekjes, appel, portosausje en Afflila cress.
Grijze Noordzee garnalen met lauwwarme schorsenerenmousse.

***

Op het vel gebakken Skreifilet, stoemp van volle grond witloof en een saus met 3 Fontein oude geuze.

***

Op 62°C gegaard Brasvarkenhaasje, bloemkoolpuree, oesterzwammen, witte beukenzwam en hazelnoot.

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € p.p.).

***

Cupido’s dessertjes:
Merinque, hangop, lijnzaadschuim en huisgedraaide rode vruchten sorbet.
Krokante crème brûlée  met Ecuador chocolade, sinaasappel en peperkoek.

Prijs: 62 € p.p.
Supplement kaaskar: 13 € p.p.
(indien kaas gewenst als dessert: 6,5 € p.p.supplement)
Huiswijn forfait voor de kleine liefde: 18 € p.p.
Aangepaste wijnen voor de grote liefde: 23 € p.p.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € p.p.
of keuze aan de kaart

Reserveren is noodzakelijk!