fbpx Valentijn menu | Hof te Puttens

Valentijn menu

VALENTIJN MENU
(te bestellen voor de hele tafel)
Geserveerd op 14, 15 & 16 februari 2020.

 

Tapas van hartige hapjes:
Bouillon van kokos, citroengras en Nobashi garnalen.
Afrikaanse Boboti met krenten, curry, limoen en abricozenjam.
Mi cuit van tonijn in sesam jasje, pickles met miso, krokant groenten vel.
Panna cotta van Neteling, Loonse stroop, pijnboompitten.
Huis gerolde mini loempia met stukjes kip, koriander en pikante dip

***

Op het vel gebakken Skrei haasje, roze pompelmoes, Noilly Prat saus met vanille.

***

Sappig gebraden kalfsfilet met grijze Noordzee garnalen, smeuïge puree met paksoi, bacon en een vleugje zure room, in het huis geconfijte trostomaat en een turf & surf sausje met dragonsnippers.

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € p.p.).

***

Cupido’s dessertjes:
In het huis gedraaid chocolade ijs met guanaja 70%, koffie crunch, gel van peer, gebakken peer, chocolade coulis met café Marula, speculoosroom, atsina cress.

 

Prijs: 62 € p.p.
Supplement kaaskar: 13 € p.p.
(indien kaas gewenst als dessert: 6,5 € p.p.supplement)
Huiswijn forfait voor de kleine liefde: 19 € p.p.
Aangepaste wijnen voor de grote liefde: 24 € p.p.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € p.p.
of keuze aan de kaart

Reserveren is noodzakelijk!