fbpx Week van de smaak | hofteputtens

Week van de smaak

Hof te Puttens, Taste Off…, The Whisky house 
en bier sommelier Cindy de Wolf stellen voor:

Week van de smaak
Vrijdag 23 november 2018  om 19u stipt !!
(plaatsen zijn beperkt, schrijf tijdig in!)

 
Menu
 
Een kijkje achter de schermen… 
Aperitief in de keuken, met een hapje wat je zelf kan maken!
 
Tapasbord als smaakmaker:
Mosselsoep met ‘Jan de Lichte’ witbier, venkel en witloof.
Huisbereide mini loempia met kip, Oosterse dipsaus met sesam.
Tartaar van Sint Jacobsnootjes, pompelmoes, granaatappel, roze peperbolletjes en extra-vierge olijfolie.
Macaron met eendenlever, mango en Dolce Zero, gelei met Calvados.
Ceviche & espuma van champignons, dragonolie en crumble van gerookt spek.
***
Thaise currysoep met grijze garnalen, Argentijnse scampi, gamba en appelchips.
***
Op 62°C gegaard Brasvarkenhaasje, met Grevenbroecker en abrikozen, in de oven gebakken appel, gegratineerde aardappelen en een saus met Rochefort 10° trappistenbier.
***
Tiramisu met ‘Stoute René’, quenelle van donkere chocolade, crumble van koffie, sponge cake, gel van peer en huisgedraaid mokka ijs.
 
Prijs menu: 62 € pp. 
Start gin degustatie 19u stipt – banket 19u45! 
Gin degustatie en 2 dessert whisky’s gratis aangeboden.
Huiswijn forfait: 19 € pp.
Aangepaste wijnen: 24 € pp.
Aangepaste Bieren: 20 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp, of keuze aan de kaart.