Week van de smaak

Hof te Puttens, Taste Off… en The Whisky House stellen voor:

Week van de smaak
Vrijdag 24 november 2017 - 19u stipt!!

 

Menu

Een kijkje achter de schermen … 
Aperitief in de keuken, met hapje wat je zelf kan maken!
(plaatsen zijn beperkt, schrijf tijdig in)!

Tapasbord als smaakmaker:
Bisque van Noordzee garnalen, sinaas en steranijs.
Neteling cheesecake hapje met rode uien confituur.
Pastei van wilde eend, gelei van pompoen en esdoornsiroop.
Zoete aardappel en Sint Jacobs oester met peperkoek.
Praline van ganzenlever met chocolade coulis en fleur de sel.

***

Gebakken lenghaasje, enkele mosseltjes, wakame, kokosmelk, citroengras en rawitt pepertjes.

***

Op 62°C gegaard Brasvarkenfilet, geserveerd met een puree van gebraiseerde groene kool, gemarineerde zandwortel, luikse stroop.

***

Chocolade ganache met Wolfburn single malt whisky, gember sorbet en cacao granité, enkele stukjes geconfijte sinaasappel, sponge cake en crumble van feuilletine koekjes.

 

Prijs menu: 60 € pp.
Start gin degustatie 19u stipt – banket 19u45!
Gin degustatie en 2 dessert whisky’s gratis aangeboden.
Huiswijn forfait: 18 € pp.
Aangepaste wijnen: 23 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp, of keuze aan de kaart.