fbpx Week van de smaak | Hof te Puttens

Week van de smaak

Hof te Puttens, Taste Off…, The Whisky House 
en bier sommelier Cindy de Wolf stellen voor:

Week van de smaak
Vrijdag 22 november 2019
om 19u stipt !!
(plaatsen zijn beperkt, schrijf tijdig in!)

 
Menu
 
Een kijkje achter de schermen… 
Aperitief in de keuken, met een hapje wat je zelf kan maken!
En onze biersommelier leert jullie een super lekkere biercocktail te maken!
 
Tapasbord als smaakmaker:
Gelei van basilicum vinaigrette, tomaat, ricotta, grijze Noordzee garnalen, krokante look.
Soepje van geroosterde bloemkool, kokos en ras el hanout.
Tataki van zalm met abrikozen relish.
Brasvarken pens met noten, compote van appelen en een vleugje Lindemans Apple.
Afrikaanse boboti met krenten, curry en limoen.
***
Lenghaasje, vongolé, bouillabaisse jus, saffraan, steranijs, venkel en knapperige toast.
***
Filet van Mechelse koekoek, boschampignons, raapjes en hazelnoot sabayon met vanille.
***
Witte chocolademousse met neteling, sponge cake, panna cotta en gel van bloedsinaasappel, macaron de Paris met mandarijn, sorbet van sinaasappel met single malt whisky en crumble van Aerts speculoos.
 
Prijs menu: 62 € pp. 
Start gin degustatie 19u stipt – banket 19u45! 
Gin degustatie en 2 dessert whisky’s gratis aangeboden.
Huiswijn forfait: 19 € pp.
Aangepaste wijnen: 24 € pp.
Aangepaste Bieren: 20 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp, of keuze aan de kaart.