fbpx Vaderdagmenu | Hof te Puttens

Vaderdagmenu

Vaderdagmenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd op 8, 9 en 10 juni 2019)

 

Tapasbord als smaakmaker:
Soepje van asperges en grijze garnalen.
Noordzee krab, handgerolde couscous, tomaat,venkel en koolrabi.
Tataki van zalm, wasabi furikake en abricozenrelish.
Crème brûlée van Epoisse de Bourgogne.
Watermeloen, gin-tonic, feta, zwarte olijf.

***

Stapeltaartje van Mechelse asperges, mousse van Florence, gerookte zalm, mimosa, stukje kreeft, basilicum sorbet en brood krokantje.

***       

In hoeveboter gebakken Iberico haasje, kalfsjus met Marsala, groene- en tuinbonen, duxelle van champignons en brioche toast.

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € p.p.)

***

Crémeux van praliné, in specerijen gegaarde appeltjes, kersen, chocolade feuilletine.

 

Prijs vaderdagmenu: 63 € p.p.
Supplement kaas ‘Van Tricht': 13 € p.p.
(kaas i.p.v. dessert: 6.5 € suppl.).

Huiswijn forfait: 19 € p.p.
Aangepaste wijnen: 24 € p.p.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € p.p., of keuze aan de kaart.
Reservatie noodzakelijk: 053/805130 of info@hofteputtens.be.