Vaderdagmenu

Vaderdagmenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd op 9 & 10 juni 2018)

 

Tapas van hartige hapjes:
Een romig soepje van asperges met gerookte paling, krokante korstjes
en platte peterselie.

Afrikaanse boboti met krenten, curry, limoen en abricozenjam.
Hollandse nieuwe met appel, sinaas, jeneverbes en een vleugje zure room.
Boterwafel, manchego, Serranoham en gel van tomaat.
Grijze noordzee garnalen, lente ui, coeur de boeuf
en sorbet van Rodenbach grand cru.

***

Mechelse asperges, baby kreeft, avocado, kokos,
salade van krab met granny smith en rode ui.

***       

Op 60 °C gegaard kalfshaasje met citroenthijm, paddestoelen, miso, koolrabi, gebakken grondwitloof en een kalfsjus met eekhoorntjesbrood.

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € p.p.)

***

Crémeux van praliné met appel en kers, chocolade krokantje met ‘Equador origine’, koude sabayon met Steam gin.

 

Prijs vaderdagmenu: 62 € p.p.
Supplement kaas ‘Van Tricht': 13 € p.p.
(kaas i.p.v. dessert: 6.5 € suppl.).

Huiswijn forfait: 18 € p.p.
Aangepaste wijnen: 23 € p.p.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € p.p., of keuze aan de kaart.
Reservatie noodzakelijk: 053/805130 of info@hofteputtens.be.