fbpx Moederdagmenu | Hof te Puttens

Moederdagmenu

Moederdagmenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd op 11 & 12 mei 2019)

 

Tapasbord als smaakmaker:
Een romig soepje van asperges.
Chioggia biet, St. Maure kaas, radijs, alfalfascheuten.
Argentijnse scampi à la plancha met roze pompelmoes en esdoornsiroop.
Mousse van ganzenlever, gelei van groene appel, Vondelmolen peperkoek.
Espuma van Burrata, zwarte olijf, tomaten salsa en crumble, groene pesto.

***

Kort gebakken tonijn, aspergemousse, Mechelse asperges, wasabi Furikake en basilicum mayonaise.

***       

Sappig gebraden kalfsfilet, opgediend met een stapelgebakje van gebakken aubergine, courgette, tomaat en mozzarella, polenta met parmezaanse kaas en een lichte kalfsjus met Madeira en truffel.

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’.
(supplement 13 € p.p.)

***

Limoenbol, Elsanta aardbeien en ander rood fruit, zoete risotto met quinoa, citroen curd en amandel crunch.

 

Prijs moederdagmenu: 63 € p.p.
Supplement kaaskar: 13 € p.p.
(kaas i.p.v. dessert: 6,5 € p.p. supplement)
Huiswijn forfait: 19 € p.p.
Aangepaste wijnen: 24 € p.p.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € p.p., of keuze aan de kaart.