Moederdagmenu

Moederdagmenu
(te bestellen voor gans de tafel)
(geserveerd op 12 & 13 mei 2018)

 

Tapas van hartige hapjes:
Een romig soepje van asperges.
Rijstcracker, sushirijst, zalm met whisky, avocadocrème.
Gelakt en zacht gegaard buikspek met pinda’s, rucola en koriander.
Flan van Burrata, zwarte olijf, tomatencrunch, pesto, trostomaatjes.
Panna cotta van kokosmelk, rivierkreeftjes en mango-ananassalsa.

***

Gebakken staartvisnootjes met Mechelse asperges, Noordzee garnalen en een passend sausje van schaaldieren met dragonsnippers.

***       

Op 62 °C gegaarde Brasvarken haasjes, structuren van wortel, gebakken grondwitloof, zilveruitjes, puree van erwten en een lichte vleesjus met madeira & crué van cacao, amandelkroketjes.

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’.
(supplement 13 € p.p.)

***

Crème brûlée met sinaas & steranijs, karnemelkijs, aardbeien en gel van aardbeien, Yuzu.

 

Prijs moederdagmenu: 62 € p.p.
Supplement kaaskar: 13 € p.p.
(kaas i.p.v. dessert: 6,5 € p.p. supplement)
Huiswijn forfait: 18 € p.p.
Aangepaste wijnen: 23 € p.p.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € p.p., of keuze aan de kaart.

Reservatie noodzakelijk: 053/805130 of info@hofteputtens.be.