fbpx Marktmenu | Hof te Puttens

Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen. Menu's kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

 

Lentemenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 30 maart tot en met 05 mei 2019) 
Ter info: PAASMENU 20,21 & 22/4 -  MOEDERDAGMENU 12 & 13 mei 2018 (zie site voor info)

 

Tapasbord als smaakmaker

***

Gelakt Breydelspek, paprikasorbet, peterseliewortelzalf en gemarineerde sjalot.

Of

Fris komkommersoepje met krabsalade en yoghurtijs (supplement 9 €).

***

Gebakken koolvishaasje, Oosterse curry saus, beukenzwam, tomaatblokjes, enkele schelpdieren en puree met een vleugje karnemelk.

Of

Filet van Mechelse koekoek gegaard op 62 °C, Noordzee garnalen, structuren van witte asperges en een surf & turf saus met dragon snippers (supplement 10 € pp).
 
***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’.
(supplement 13 € pp.).

***

Doyenné peer, Earl grey thee, Bierceé Poiremagnac, amandelroom en spongecake.

Of

Asperge panna cotta, framboos, rabarber en sorbet van witte chocolade.

 

Prijs: 48 €  pp. Met koekoek, garnalen en asperges: 58 € pp. 
Supplement komkommersoep en krab: 9 € pp.
Supplement kaaskar: 13 € pp.
(indien kaas gewenst als dessert: 6,5 € pp. supplement)
Huiswijn forfait: 19 € pp.
Aangepaste wijnen: 24 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp, of keuze aan de kaart.