Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen. Menu's kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

 

Wintermenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 18 november tot en met 09 december 2017, 
behalve 24, 25 & 26 november dan serveren wij een gecombineerde "Week van de smaak" menu)

 

Tapasbord als smaakmaker.

***

Koolvishaasje met groentenslierten en een Nouilly Pratt sausje.

Of

Fazant, pistachenoten, structuren van knolselder, wortelpuree, maisroom en een wildjus met kriekbier (supplement 9 € pp.).

***

Op het vel gebakken zalmfilet gevuld met spinazie en paprika. Kruidige stoemp van krielaardappeltjes met zure room en groene kruiden.

Of

Gebraden hertenkalfnootjes, opgediend met kort gebakken girollen & pied de mouton, witloof, spruitjesstoemp met spekjes en een whiskyroomsausje met Sao Thomé chocolade (supplement 10 € pp.).

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € pp.).

***

Baba au rum gebakje met sinaasappelroom, espuma van kastagnecrème, gekarameliseerde peer en ijs van donkere rum met stukjes chocolade en rozijntjes.

Of

Trifle van chocolade, karamel, zeezout, crispy pearls, peperkoekijs met gebakken appel, sponge cake en enkele toefjes melkconfituur.

Of

Gesmolten Crottin de Chavignol, mousse van grannysmith appelen met saffraan.

 

Prijs: 48 € pp. Met hertenkalf: 58 € pp.
Supplement fazant: 9 € pp.
Supplement kaaskar: 13 € pp.
(indien kaas gewenst als dessert: 6 € supplement).
Huiswijn forfait: 18 € pp.
Aangepaste wijnen: 23 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp., of keuze aan de kaart.