Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen. Menu's kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

 

Zomermenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 29 juni tot en met 15 juli 2018)

 

Tapasbord als smaakmaker.

***

Meloenrelish met hartig gebakken geitenkaasje, krokante spekjes en een honing vinaigrette met Tierenteynmosterd.

***

Tartaar van kalfsvlees, met gerookte makreel, crisperige nori, wasabi mayonaise en jus van komkommer (supplement 8 € pp.).

***

Op het vel geschroeid zalmhaasje met krieltjes, erwtensaus met een vleugje truffel en dragon, gebakken shiitakes.

*** 

Lamskoteletjes met groene kruiden risotto, tuinbonen, peultjes, gekneusde look, lamsjus met rozemarijn (supplement 10 € pp.).

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € pp.).

***

Soepje van zoete curry met sorbet van citroen & yoghurt.

*** 

Milkshake van donkere Sao Thomas chocolade, kersen en huisbereid pistache ijs.

 

Prijs: 48 € pp. Met lamskoteletjes: 58 € pp.
Supplement kalfstartaar: 8 € pp.
Supplement kaaskar: 13 € pp.
(indien kaas gewenst als dessert: 6 € supplement).
Huiswijn forfait: 18 € pp.
Aangepaste wijnen: 23 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp., of keuze aan de kaart.