Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen. Menu's kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

 

Zomermenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 04 augustus tot en met 02 september 2018)

 

Tapasbord als smaakmaker.

***

Burrata, tomaten in alle kleuren, sablé, basilicum en gerookte olijfolie.

Of

Gazpacho van watermeloen en framboos, hangop, gerookte paling, gekonfijte rode ui, citroenmelisse (supplement 8 € pp.).

***

Gevulde kipfilet met ricotta en tuinkruiden, rode pesto met zongedroogde tomaat, knoflook, pijnboompitten en Parmezaanse kaas, pappardella met rucola, chorizo en kappertjes.

Of

Op het velgebakken kabeljauwhaasje, mosselen, kerrie, appel, venkel en little gem (supplement 10 € pp.).

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € pp.).

***

Verse perzik, soepje van kokos, gel van mango, perenijs en crumble van Aerts speculoos.

Of

Condérijst met  Madagascar vanille, structuren van abricoos met rozemarijn, huisgedraaid amandel ijs.

 

Prijs: 48 € pp. Met kabeljauwhaasje: 58 € pp.
Supplement gerookte paling: 8 € pp.
Supplement kaaskar: 13 € pp.
(indien kaas gewenst als dessert: 6 € supplement).
Huiswijn forfait: 18 € pp.
Aangepaste wijnen: 23 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp., of keuze aan de kaart.