Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen. Menu's kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

 

Nazomermenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 09 september tot en met 08 oktober 2017)

 

Tapasbord als smaakmaker.

***

Carpaccio van gemarineerd kalfsgebraad, tonijn panade met kappertjes en ansjovis, geconfijte trostomaatjes en appelkappers.

Of

Opgerolde zeetong met krokante groentjes, bladerig gebakje en een tuinkerscrème (supplement 9 €).

***

Gebakken filet van hoevekip met sezam & huisgemaakte loempia met scampi, pilaf rijst met salsa van tomaten en pijnboompitten, gebakken courgette en een oosters kerriesausje.

Of

In de oven gebakken schelvishaasje met taartje van Provençaalse groenten en tomatenwater (supplement 10 € pp).

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € p.p.).

***

Huisbereid nougatijs met honing, rood fruit en frambozen coulis.

Of

Terugblik op de zomer:
Ananas, mousse van witte chocolade, crumble van rietsuiker en een passievrucht-vanille olie.

 

Prijs: 48 €  pp. Met schelvishaasje: 58 €  pp.
Supplement zeetong: 9 € pp.
Supplement kaaskar: 13 € pp.
(indien kaas gewenst als dessert: 5,5 € supplement).
Huiswijn forfait: 18 € pp.
Aangepaste wijnen: 23 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp, of keuze aan de kaart.