fbpx Marktmenu | hofteputtens

Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen. Menu's kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

 

Voorjaarsmenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 23 februari tot en met 24 maart 2018) 
Ter info: Paasmenu 20, 21 & 22/04 – speciale menu beschikbaar!

 

Tapasbord als smaakmaker

***

Champignon velouté met citroengras, gebakken zalm, beukenzwam, peterselieolie, Griekse yoghurt en foccacia.

Of

Sint-Jacobsnootjes, rode biet, Serranoham, koekje van framboos (supplement 9 €).

***

Gekarameliseerd varkenshaasje met honing, vanille en koriander, geserveerd met pastinaak, peer en appel.

Of

Op het vel gebakken Skrei haasje, panade van broiche, tomaatblokjes, Tierenteyn mosterd, citroen zeste & zachte look. Stoemp van polderaardappelen en een saus met 3 Fonteinen oude geuze (supplement 10 € pp).
 
***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’.
(supplement 13 € pp.).

***

Tiramisu, boter caramel, Aerts speculoos, huisgedraaid mokka ijs.

Of

Flan van gember en limoen, crunchy amandelkoekje, frambozen en roze pompelmoes.

 

Prijs: 48 €  pp. Met Skrei haasje: 58 € pp. 
Supplement Sint-Jacobsnootjes: 9 € pp.
Supplement kaaskar: 13 € pp.
(indien kaas gewenst als dessert: 6,5 € pp. supplement)
Huiswijn forfait: 19 € pp.
Aangepaste wijnen: 24 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp, of keuze aan de kaart.