Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen. Menu's kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

 

Wintermenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 14 januari tot en met 11 februari 2017)
Ter info: Valentijn 14, 17 & 18/02 – speciale menu beschikbaar!

 

Tapasbord als smaakmaker.

***

Argentijnse rode scampi, snijbiet, jus van garnalen, sisho en zwarte sezam.

Of

Gezouten macaron, ganzenlever, bietjes, appel-peer structuren en gehakte pistache & cashew noten (supplement 8 € pp.).

***

Koolvis haasje met enkele stukjes gerookte ham, saus van Rodenbach Grand Cru, puree met waterkers en rucola, gebakken pastinaak en grijze Noordzee garnalen.

Of

In kruidenkorst gebraden lamsfilet, zijn jus met Tierenteyn graanmosterd en sherry azijn, in de oven gebakken puntpaprika opgevuld met rode quinoa, pijnboompitten, tomaatblokjes, gehakt en zachte Neteling (supplement 10 € pp.).

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € pp.).

***

Chocomousse met sneeuw van yoghurt, espuma van Baileys, koffie crumble en krokante nootjes.

Of

In steranijs en kaneel gemarineerde en gebakken ananas, citroengras sorbet, crumble van gember en rietsuiker.
 

Prijs: 48 € pp. Met lamsfilet: 58 € pp.
Supplement ganzenlever: 8 € pp.
Supplement kaaskar: 13 € pp.
(indien kaas gewenst als dessert: 5.5 € supplement).
Huiswijn forfait: 18 € pp.
Aangepaste wijnen: 23 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp., of keuze aan de kaart.