Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen. Menu's kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

 

Meimaand menu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 06 mei tot en met 05 juni 2017,
behalve op 13 & 14 mei, dan serveren wij onze moederdagmenu)

 

Tapasbord als smaakmaker.

***

Salade van appel en meloen met kerrie en koko’s, Argentijnse scampi, Thaïse basilcum en gedroogde Serranoham.

Of

Sandwich van gebakken tongfilet, aardappel, krab, venkel, tomaatblokjes, gebonden kreeftenjus met rode currie (supplement 8 €).

***

Op het vel gebakken pladijsfilet, enkele mosselen, escabèche van Parijse champignons, peterselie pesto, aardappelpuree met een vleugje karnemelk,
peterselie crumble.

Of

Brasvarkenhaasje, Noordzee garnalen, structuren van Mechelse asperges en een surf en turf sausje met dragonsnippers (supplement 10 € pp).

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € p.p.).

***

Zoete asperge-aardbeien salade, limoen-basilicumsausje, geroosterde amandelen en een bolletje asperge-ijs.

Of

Elsanta aardbeien met pistachesabayon, macaron de Paris met citroenroom, Pinacolada sorbet.

 

Prijs: 48 €  pp. Met brasvarken/asperges: 58 €  pp.
Supplement zeetongfilet: 8 € pp.
Supplement kaaskar: 13 € pp.
(indien kaas gewenst als dessert: 6 € supplement).
Huiswijn forfait: 18 € pp.
Aangepaste wijnen: 23 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp, of keuze aan de kaart.