Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen. Menu's kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

 

Nazomermenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 15 september tot en met 07 oktober 2018)

 

Tapasbord als smaakmaker.

***

Pastinaakwafel, akkerzwammen, paddenstoel, witte pens en spekschuim.

Of

Brandade van gerookte forel, wakamesaus, mosselen, grijze Noordzee garnalen
en Sint Jacobsvruchten (supplement 8 € pp.).

***

Heilbotfilet met krokante groentjes, volkorenbrood,
kerriesaus en jasmijnrijst.

Of

Kalfsmedaillon, gegaard op 55°C, tuinbonen, morieltjes,
freekeh en een kalfsjus met Marsala (supplement 10 € pp.).

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € pp.).

***

Rood fruit, ricotta, basilicum coulis, spongecake,
amandel crumble, honey cress en sorbet van braambes.

Of

Gemarineerde verse pruimen, geroosterde snoeptomaatjes, 
cacao crumble en mascarpone sorbet.

 

Prijs: 48 € pp. Met kalfsmedaillon: 58 € pp.
Supplement Sint Jacobsvruchten: 8 € pp.
Supplement kaaskar: 13 € pp.
(indien kaas gewenst als dessert: 6 € supplement).
Huiswijn forfait: 19 € pp.
Aangepaste wijnen: 24 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp., of keuze aan de kaart.