fbpx Marktmenu | Hof te Puttens

Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen. Menu's kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

 

Lentemenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 18 mei tot en met 23 juni 2019) 
Ter info: VADERDAGMENU 8, 9 & 10 juni 2019, zie site voor info)

 

Tapasbord als smaakmaker

***

Argentijnse scampi à la plancha, daikon scheuten, roze pompelmoes en esdoornsiroop.

Of

Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten, cashew, microleaf en kalamansi dressing (supplement 9 €).

***

Gebakken filet van hoevekip met sezam, huisgemaakte loempia met schaaldieren, pilaf rijst met salsa van tros tomaten en gebakken courgette.

Of

Op het vel gebakken kabeljauwhaasje, Mechelse asperges, kreeften jus en bieslookolie (supplement 10 € pp).

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’.

(supplement 13 € pp.).

***

Aardbeien met witte balsamico, amandelmelk, lemoncurd  en Thais basilicum roomijs.

Of

Symfonie van bloedsinaasappel, panna cotta, crumble van speculoos, mousse van witte chocolade met zachte Neteling, Macaron de Paris en pistachenoten.

 

Prijs: 48 €  pp. Met kabeljauwhaasje en asperges: 58 € pp. 
Supplement Sint-Jacobsvruchten: 9 € pp.
Supplement kaaskar: 13 € pp.
(indien kaas gewenst als dessert: 6,5 € pp. supplement)
Huiswijn forfait: 19 € pp.
Aangepaste wijnen: 24 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp, of keuze aan de kaart.