fbpx Marktmenu | hofteputtens

Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen. Menu's kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

 

Herfstmenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 13 oktober tot en met 18 november 2018)

 

Tapasbord als smaakmaker.

***

Indische viscurry met krokante mosselen, scampi, boontjes, kleurrijke paprika’s, garam masala en verse koriander.

Of

Filet van patrijs, groene kool, coppa, spruitjes, wortelpuree met kerrie, jus opgewerkt met klontje hoeveboter (supplement 9 € pp.).

***

Koolvishaasje op de plancha, coulis van piquillos en risotto met chorizo en saffraan, little gem.

Of

Sappig gebraden hertenkalfnootjes, kleine appeltjes met esdoornsiroop en gember en wilde veenbessen, opgediend met kort gebakken woudchampignons, witloof, noten kroketjes en een wildsaus met armagnac (supplement 10 € pp.).

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’.
(supplement 13 € pp.).

***

Chocolade ganache, mousse van equador origine chocolade, gembersorbet, pisco sour met framboos.

Of

Calvados roomijs, gebakken jonagold appeltjes, verse vijg en Madagascar vanille bourbon.

Of 
Gesmolten Crottin de Chavignol, mousse van grannysmit appelen met saffraan.

 

Prijs: 48 €  pp. Met hertenfilet 58 € pp. 
Supplement wilde patrijs  9 € pp.
Supplement kaaskar: 13 € pp.
(indien kaas gewenst als dessert: 6 € pp. supplement)
Huiswijn forfait: 19 € pp.
Aangepaste wijnen: 24 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp., of keuze aan de kaart.