A la carte

Voor wie zijn gading niet vindt in het maandelijks wisselende menu, kan er uiteraard à la carte gegeten worden.

 

Om te beginnen

Een bladerig gebakje met gebakken scampi's in een passend sausje.

Slaatje van gerookte zalm en een hartig gebakken geitenkaasje, honingsausje en gebakken jonagold appeltjes

Taartje van langoestientjes, tomaatblokjes en witloofsnippers, bijpassend sausje met bieslook

Huisbereide ganzenleverpastei met in olijfolie gebakken toast en gekonfijte zilveruitjes

Carpaccio van rode tonijn, serranoham en parmezaansekaas; vinaigrette van olijfolie, citroen en zwarte peper

 

Om verder te doen

Escaloppe van verse gestoomde zalmfilet in een hartig sausje met fijne groentjes en jeneverbes

Duo van zalm en schartong in een soepje van prei en courgettes

Een bladerig gebakje met gebakken scampi’s en een passend sausje, opgediend met rijst, tagliatelli of geplette aardappeltjes

Marine van zeetongfilets met een hartig curiesausje, appelblokjes, witloof en krokant gebakken spekjes

Cassoulet van griet en Noorzeevis, bospaddestoelen en tagliatelli, geserveerd met een licht kreeftensausje

Sappig gebraden varkenshaasjes met prei en groene kruiden

Tournedos van Mechelse koekoek met een oosters ge‹nspireerd curiesausje

Hartig gebakken eendenborst met zoete groenteparels, spekkaantjes en een passend sausje

Kempische hoen met zilveruitjes, spekblokjes, champignons en een rodewijnsausje

Sappig gebraden lamskoteletjes met rozemarijn en geserveerd met gegratineerde aardappelen