Kerstdagmenu

Geserveerd op kerstdagmiddag 25 december 2017.
Reservatie is noodzakelijk!
(te bestellen voor heel de tafel)

 

Menu

Tapas van hartige hapjes:
Bisque van grijze Noordzee garnalen, sinaasappel & steranijs.
Structuur van kreeft, oosters geïnspireerd,
crème van aardpeer, shiitakes en jasmijnrijst.
Kroketje van kalfszwezerik, kaas krokantje van Oud Brugge,
snippers van ananas en Serranoham.
Miserable van ganzenlever, honing en sezamzaadjes.
Ravioli van groene appel, Neteling & zalm tandoori.

***

Gebakken grietfilet met Eringy champignons, geglaceerde raapjes, hazelnoot sabayon met vanille.

***

Verfrissende sorbet van champagne met rode bes.

***

Sappig gebraden hertenfiletnootjes, kleine sterappeltjes en wilde veenbessen; opgediend met gebakken witloof & bospaddestoelen, amandelkroketjes, poivradesaus met oude cognac.

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € pp)

***

Kerst dessert:
Klein javanais koekje met feuilletine, mousse van Ecuador origine chocolade, ganache van donkere chocolade, sponge cake met pistache, sorbet van mandarijn, amandel crumble, verse vijg en caramel sfera.

 

Prijs kerstdagmenu:  71 €  pp.
Supplement kaas: 13 € pp  (kaas ipv dessert, supplement 6 € pp).
Huiswijn forfait: 19 € pp.
Aangepaste wijnen: 24 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp.
Of dranken keuze aan de kaart.