fbpx Kerstdagmenu | Hof te Puttens

Kerstdagmenu

Geserveerd op kerstdagmiddag 25 december 2019.
Reservatie is noodzakelijk!
(te bestellen voor heel de tafel)

 

Menu

Tapas van hartige hapjes:
Sashimi van spicy tonijn, knolselder, soya vinaigrette met sezam, ramenas, prei en wortel.
Bisque van grijze Noordzee garnalen, sinaasappel & steranijs.
Ganzenlever met peperkoek, appelgelei met calvados.
Kroketje van kalfszwezerik, ananas- en Serranoham snippers.
Tartaar van Sint Jacobsvrucht, granaatappel en pompelmoes.

***

Op het vel gebakken kabeljauwhaasje, auberginekaviaar, crème met puntpaprika en citroengras, basilicum vinaigrette en crumble met Ras El Hanout.

***

Verfrissende sorbet van champagne ‘scropino’.

***

Sappig gebraden hertenfiletnootjes, kleine sterappeltjes en wilde veenbessen; opgediend met gebakken witloof & bospaddestoelen, amandelkroketjes, poivradesaus met oude cognac.

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € pp).

***

Kerst dessert:
Panna cotta met kokos en passievruchten, krokant amandel koekje, sorbet van ananas, gember en citrusfruit, brownie, quenelle van tonka chocolade,  yuzu sfera, sugar web en lemon curd.

 

Prijs kerstdagmenu:  73 €  pp.
Supplement kaas: 13 € pp  (kaas ipv dessert, supplement 6 € pp).
Huiswijn forfait: 19 € pp.
Aangepaste wijnen: 24 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp.
Of dranken keuze aan de kaart.