fbpx Huidige marktmenu | Hof te Puttens

Huidige marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen. Menu's kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

 

Nazomermenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 07 september tot en met 29 september 2019)

 

Tapasbord als smaakmaker

***

Carpaccio van ossenhaas, pesto van pijnboompitten, basilicum en look, Parmenzaanschilfers en jonge rucola.

Of

Zeeduivel met madras curry en citroengras, risotto met kokos, zure appel (supplement 9 € pp.).

***

Piepkuiken opgevuld met zuiderse aromaten en mozzarella, gebakken aubergine, courgette en Parijse champignons, jus met Madeira en rode wijn.

Of

Brandade van gerookte forel, wakamesaus, mosseltjes en op het vel gebakken kabeljauwhaasje (supplement 10 € pp.).

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € pp.).

***

Gebakken nectarine, mousse van amandelmelk, sorbet van perzik en gel van Chartreuse.

Of

Citroentaartje, yuzu quenelle, sorbet van limoen, zachte meringue, lemon cress spongecake met amandel, yopol.

 

Prijs: 48 € pp. Met kabeljauwhaasje: 58 € pp. 
Supplement zeeduivel: 9 € pp.
Supplement kaaskar: 13 € pp.
(indien kaas gewenst als dessert: 6 € pp. supplement)
Huiswijn forfait: 19 € pp.
Aangepaste wijnen: 24 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp, of keuze aan de kaart.