fbpx Huidige marktmenu | Hof te Puttens

Huidige marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen. Menu's kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

 

Herfstmenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 05 oktober tot en met 03 november 2019)
Ter info: open op kerstdag 25/12 – speciale menu beschikbaar!

 

Tapasbord als smaakmaker

***

Gebakken Sint Jacobsvruchten, Serranoham, komkommergel, bieslook en butternut.

Of

Roodpoot patrijs, groenekool en coppa, de jus ingekookt met een vleugje gember (supplement 9 € pp.).

***

Op het vel gebakken zalmfilet gevuld met spinazie en paprika, kruidige stoemp van krielaardappeltjes met zure room en groene kruiden.

Of

Sappig gebraden hertenkalfnootjes, kleine appeltjes met esdoornsiroop en gember, wilde veenbessen, opgediend met kort gebakken woudchampignons, witloof, noten kroketjes en een wildsaus met armagnac (supplement 10 € pp.).

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € pp.).

***

Huisgedraaide café glacé, brownie, praliné-mokka parfait, amandelkoekje en crumble van koffie.

Of

Lauw ‘baba’ gebakje met in rum geweekte abrikozen, rozijntjes, mango en ananasstukjes, geserveerd met een Antilliaanse room.

Of

Gesmolten Crottin de Chavignol, mousse van grannysmit appelen met saffraan.

 

Prijs: 48 € pp. Met hertenfilet: 58 € pp. 
Supplement patrijs: 9 € pp.
Supplement kaaskar: 13 € pp.
(indien kaas gewenst als dessert: 6 € pp. supplement)
Huiswijn forfait: 19 € pp.
Aangepaste wijnen: 24 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp, of keuze aan de kaart.